duminică, 2 octombrie 2011

Hotel Villa Astoria Sibiu



Categorie:
Cazare / Hoteluri
Cazare / Vila


Piata Mica, numarul 31, Sibiu, Romania
Sibiu, Romania
Program:
Descrierea locatiei:
Hotel Villa Astoria si-a propus sa creeze în clădirile sale de prestigiu o atmosfera de un lux rafinata pentru iubitorii de clasic şi, de asemenea, să participe la evenimente oferite precum banchete, intalniri de afaceri .
Prima cladire de acest gen, Villa Astoria Hermannstadt, deschis, aici, la Sibiu, Capitala Culturala Europeana 2007, aproape de cel mai important edificiu şi prima atracţie turistică Turnul Sfatului ofera oaspetilor sai, care sunt fie turisti fie oameni de afaceri, o atmosfera şi servicii de înaltă calitate.

Cladirea care a adapostit peste 700 de ani consiliul oraşului vă va aştepta cu 9 apartamente ale căror ferestre sunt indreptate catre cele 2 mari piete, Piata Mica si Piata Mare-un spectacol arhitectural perfect, solemn şi armonios, care a adus faima acestei parti a Europei.
Chiar în inima Sibiului lângă Turnul Sfatului şi vizavi de Podul Minciunilor, Hotel Villa Astoria Sibiu nu este doar convenabil, dar si superb.

Trasaturi Hotel Villa Astoria Sibiu

General
Serviciu in camera, Restaurant, Acceptam animale de companie, Camere nefumători, Mini Bar, Televiziune prin cablu / Satelit TV, Uscător, TV, CD Player, Semineu.

Activitati 
Sală de fitness, Agenţie de turism, Agenţie de turism, pescuit.

Servicii
Centru de afaceri, Receptie 24 de ore, Sala de conferinţe, Schimb valutar, Personal poliglot, seif, Serviciu de desteptare, săli de întâlnire, Spălătorie.

Internet
Internetul de mare viteză este disponibil la acest hotel.

Parcare
Hotelul dispune de parcare gratuită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu