duminică, 2 octombrie 2011

Hotel Libra Sibiu



Categorie:
Cazare / Hoteluri


Calea Gusteritei, numarul 21-23, Sibiu
Sibiu, Romania
Program:
Descrierea locatiei:
Oraşul Sibiu ofera multe oportunitati iubitorilor de natura. Oaspeţii de la Hotel Libra Sibiu pot inchiria biciclete pentru a face turul oraşului sau a pleca in drumeţii în munţii din apropiere. Cunoscători de artă pot vizita Muzeul Brukenthal, care are mai mult de o mie de picturi. Muzeul ASTRA este cel mai mare muzeu în aer liber din Europa şi este situat la doar trei kilometri in afara limitelor orasului. Parcarea privată este disponibilă pentru oaspeţii Hotel Libra Sibiu care sosesc cu maşina.

Există 64 de camere disponibile la hotelul Libra Sibiu. Sunt disponibile camere pentru nefumători. Dotarile includ aer conditionat, birouri, TV prin cablu, mini-baruri, si dusuri.

Restaurantul la faţa locului serveşte preparate din bucătăria internaţională şi locală. Serviciu la camera este disponibil. Oaspeţii pot face o baie în piscina interioară sau se relaxa sau în sauna de la hotelul Libra Sibiu. Sala de conferinţe oferă spaţiu de întâlnire pentru până la 100 de persoane. O sala de fitness la faţa locului este disponibila pentru oaspeţii care doresc să rămână în formă.

Trasaturile hotelului

General 
Restaurant, Aer conditionat, TV.

Activitati 
Sala de fitness, Piscina, Agenţie de turism, Masaj / Centru de frumuseţe, Saună.

Servicii 
Lift, Recepţie 24 Ore, Sala de conferinte , seif, Serviciu de spălătorie.

Internet 
Internetul de mare viteză este disponibil la acest hotel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu