duminică, 2 octombrie 2011

Hotel Imparatul Romanilor Sibiu



Categorie:
Cazare / Hoteluri


Nicolae Balcescu, numarul 4, Sibiu 
Sibiu, Romania
Program:
Descrierea locatiei:
Hoteluri în Sibiu ca acesta sunt ideale pentru accesarea tuturor oportunitatilor pe care oraşul le are de oferit. Oaspeţii Hotel Imparatul Romanilor Sibiu se pot bucura de vizitarea atât a districtelor de sus cat şi de a celor de jos a oraşului vechi şi Pasajul Scărilor, iar Cetatea de laSibiu este deosebit de populara printre turişti. Cu sute de tablouri, Muzeul Brukenthal este considerat unul dintre cele mai bune muzee de artă din ţară. Parcare este disponibilă pentru oaspeţii hotelului Imparatul Romanilor Sibiu. Aeroportul Sibiu este cel mai apropiat aeroport internaţional.

Există 93 camere printre care si camere pentru nefumători. Oaspeţilor de la hotelul Imparatul Romanilor Sibiu li se ofera facilităţi cum ar fi accesul la internet, televiziune prin satelit, şi mini bar.

Renovat în 2006, clădirea a fost construită cu secole în urmă. Hotel Imparatul Romanilor Sibiu oferă un restaurant la faţa locului, cu un acoperiş culisant. Barul este locul perfect pentru a savura o băutură. Oaspeţii se pot bucura de piscină sau relaxa în saună. Serviciu de spălătorie şi room service sunt disponibile. O zonă mare de conferinţe este disponibila pentru întâlniri.

Trasaturile hotelului

General 
Serviciu in camera, Restaurant, Bar / Lounge, Frigider, Televiziune prin cablu / satelit TV.

Activitati 
Saună, Baie Fierbinte, Masaj, Bărbier / Salon de frumuseţe.

Servicii 
Lift, Recepţie 24 Ore.

Internet 
Internetul de mare viteză este disponibil la acest hotel.

Parcare 
Parcarea este disponibila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu