duminică, 2 octombrie 2011

Hotel Ana Sibiu



Categorie:
Cazare / Hoteluri


Soseaua Alba Iulia, numarul 120, Sibiu
Sibiu, Romania
Program:
Descrierea locatiei:
Situat în apropiere de Muntii Fagaras, oaspeţii de la Hotel Ana Sibiu se pot plimba pe potecile de munte sau pur şi simplu sa se bucure de priveliste. Aeroportul este în apropiere, iar complexele comerciale şi locurile de divertisment sunt la câţiva paşi. Cunoscători de artă pot aprecia Muzeul Naţional Brukenthal. Parcarea este disponibilă pentru oaspeţii Hotel Ana Sibiu care călătoresc cu maşina, caz in care se aplică taxa. Serviciu de transfer catre aeroport este disponibil. Aeroportul Internaţional Sibiu se afla la cinci minute de mers cu maşina.

Sunt disponibile camere pentru nefumători. Dotarile celor 85 camere ale Hotel Ana Sibiu includ televizoare, birouri, aer condiţionat, ziare, uscătoare de păr, şi mese de călcat.

Restaurantul poate găzdui 170 de persoane şi serveşte preparate din bucataria internaţionala. Mâncăruri italiene, salata germană, şi bucătăria din Transilvania sunt toate pe meniu. Serviciul in camera este disponibil. Barul este locul ideal pentru a viziona un joc la televizorul cu ercan plat sau va puteti bucura de un cocktail sau o bere. Servicii de babysitting sunt disponibile la hotelul Ana Sibiu. Există o sală de fitness pentru ca oaspeţii să rămână în formă şi o saună pentru relaxare totala. Facilitatea de şedinţe a hotelului poate găzdui 250 de persoane.


Trasaturile hotelului

General 
Serviciu in camera, Restaurant, Acceptam animale de companie, Bar / Lounge, Aer conditionat, Camere nefumători, Mini Bar, Televiziune prin cablu / Satelit TV, Uscător, TV, Duş.

Activitati 
Agenţie de turism, Asistenţă Medicală, Baie / Jacuzzi.

Servicii 
Administrator, Lift, Recepţie 24 Ore , Sala de conferinţe, seif, servicii de secretariat, săli de întâlnire, Serviciu de spălătorie, birou, telefon direct.

Internet 
Internetul de mare viteză este disponibil la acest hotel.

Parcare 
Hotelul dispune de parcare gratuită. Există un transfer de la aeroport care ruleaza de la hotel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu