duminică, 2 octombrie 2011

Hotel Golden Tulip Turnul Ana, Sibiu



Categorie:
Cazare / Hoteluri


Strada Scoala de Inot, numarul 2, Sibiu,Romania
Sibiu, Romania
Descrierea locatiei:
Hoteluri din Sibiu precum aceasta sunt ideale pentru a explora centrul vechi al orasului. Oaspeţii de la hotelul Golden Tulip Turnul Ana , se bucura de obiectivele turistice din zona sau drumeţii în munţii din apropiere.Muzeul Brukenthal prezintă mai mult de 1.000 de picturi europene, iar Muzeul ASTRA este cel mai mare muzeu in aer liber din Europa. Filarmonica de Stat precum si alte teatre din Sibiu ofera divertisment pentru turişti şi oameni de afaceri, deopotrivă. Cel mai apropiat aeroport de hotelul Golden Tulip Turnul Ana este Aeroportul Internaţional Sibiu;există, de asemenea, alte aeroporturi mai mici in oras.


Cele 81 camere ale hotelului, oferă vederi fie catre munte fie catre centrul vechi al orasului. Băile sunt spaţioase şi ferestrele camerei de oaspeţi lumineaza in mod natural camerele. Furnizam aer condiţionat, halate de baie, ziare, birouri, uscatoare de par, şi mesele de călcat .

Restaurantul 585 Fusion oferă vederi panoramice ale oraşului într-o atmosferă sofisticată. Serviciul in camera este disponibil. Oaspeţii pot experimenta relaxare totală în saună sau printr-un masaj. Rămâneţi în formă la sala de fitness aflata la faţa locului sau bucuraţi-vă de un aperitiv la bar. Există două săli de conferinţe disponibile pentru întâlniri şi evenimente la hotel Golden Tulip Turnul Ana din Sibiu.


Trasaturi Hotel Golden Tulip Turnul Ana, Sibiu
General 
Serviciu in camera, Restaurant, Aer conditionat, Camere nefumători, Mini Bar, Frigider, Televiziune prin cablu / satelit, Cuptor cu microunde, Uscător.

Activitati 
Sală de fitness, Piscină, Saună, Pescuit, Jacuzzi, Solar

Servicii 
Centru de afaceri, Administrator, Lift, Recepţie 24 Ore , Sala de conferinţe,seif, pază, servicii de secretariat, Serviciu desteptare, săli de întâlnire, Serviciu de spălătorie, telefon direct.

Internet 
Internetul de mare viteză este disponibil la acest hotel.

Parcarea 
Parcarea este disponibila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu