duminică, 2 octombrie 2011

Hotel Ramada Sibiu



Categorie:
Cazare / Hoteluri


Strada Emil Cioran, numarul 2, Sibiu, Romania
Sibiu, Romania
+40 269 235 505
Program:
Descrierea locatiei:
Hotel Ramada Sibiu este situat la doar 100 de metri de centrul vechi al orasului Sibiu, hotelul ofera acces uşor la locuri de divertisment şi oportunităţi de vizitare a obiectivelor turistice. Muzeul Brukenthal este la 500 de metri distanţă, iar Muzeul Satului este de cinci kilometri de hotel. Un garaj de parcare şi locuri de parcare sunt disponibile pentru oaspeţii hotelului Ramada care sosesc cu maşina. Gara se afla la de cinci minute distanta, in timp ce aeroportul International Sibiu se afla la 15 minute distanta.

Cele 127 camere ale hotelului Ramada Sibiu oferă televiziune prin satelit, mini bar, halate de baie, uscatoare de par, mese de călcat, control climateric individual, precum şi acces gratuit la internet.

Oaspeţii hotelului pot beneficia de salonul de coafură aflat la faţa locului.Restaurantul hotelului Ramada Sibiu este locul perfect pentru a savura o masa copioasa, iar cele trei baruri oferă cocktailuri şi alte băuturi. Serviciul in camera este disponibil.Clubul de sănătate la fata locului si sauna oferă clase de exerciţii şi de relaxare. Această clădire cu aer condiţionat are 12 etaje şi o recepţie functionala 24 de ore. Un serviciu de schimb valutar este deasemenea disponibil.

Trasaturile hotelului
General 
Serviciu in camera, Restaurant, Acceptam animale de companie si persoane cu dizabilitati, Bar/Lounge, Aer conditionat, Camere nefumatori, Mini bar, Televiziune prin cablu/satelit, acces scaunelor cu rotile.

Activitati 
Camera de fitness, Sala de sport, Agentie de turism, Salon de frumusete si masaj, Sauna, Baie, Jacuzzi, Solar.

Servicii 
Centru de afaceri, Administrator, Lift, Recepţie 24 Ore , Servicii pentru copii, Sala de conferinţe, Schimb valutar, Personal poliglot, seif, pază, servicii de secretariat, Servicii de desteptare, serviciu de spălătorie, birou, telefon direct.

Internet 
In acest hotel este oferit internet de mare viteza prin modem sau port de date.

Parcare 
Este disponibila. Există un transfer de la aeroport care ruleaza de la Hotel Ramada Sibiu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu