duminică, 2 octombrie 2011



Categorie:
Cazare / Hoteluri


General Magheru, numarul 12, Sibiu
Sibiu, Romania
Program:
Descrierea locatiei:
Hotel Levoslav House Sibiu este situat în centrul istoric al oraşului şi este aproape de Muzeul Brukenthal si Casa Artelor. Cu Piaţa Mare în apropiere, acest hotel este ideal pentru turişti şi oameni de afaceri, deopotrivă. Transfer din aeroport este disponibil de la hotel. Parcarea este disponibilă pentru oaspeţii de la hotelul Levoslav House.

Acces gratuit la internet wireless este disponibil în camere şi în toată clădirea în hotelul Levoslav House Sibiu.

Cu o sală de mic dejun, cafenea, restaurant, bar, oaspeţii nu trebuie să isi faceţi griji in privinta meselor.Recepţia este deschisă non-stop pentru a servi mai bine toţi oaspeţii. Centrul de afaceri este perfect pentru toate nevoile de afaceri de ultim moment şi există un seif pentru obiecte de valoare. Oaspeţii se pot relaxa şi bucura de televizor LCD în lounge sau să profite de accesul la internet fără fir. Situat într-o clădire care a fost construită în 1840, Hotel Levoslav House Sibiu este un Patrimoniului Mondial UNESCO.

Trasaturile Hotelului

General 

Bar / Lounge, Aer conditionat, Camere nefumători, Mini Bar, Frigider, Televiziune prin cablu / satelit TV, Uscător, TV.

Activitati 
Agenţie de turism.

Servicii 
Centru de afaceri, Administrator, Recepţie 24 Ore , Sala de conferinţe, Personal poliglot, seif, pază, servicii de secretariat, săli de întâlnire, Serviciu de spălătorie, birou, telefon direct.

Internet
Internetul de mare viteză este disponibil la acest hotel.

Parcare 
Hotelul dispune de parcare gratuită. Există un transfer de la aeroport care ruleaza de la hotel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu