duminică, 2 octombrie 2011

Hotel Apollo Hermannstadt Sibiu



Categorie:
Cazare / Hoteluri


Strada Nicolae Teclu, numarul 14, Sibiu
Sibiu, Romania
Program:
Descrierea locatiei:
Hotel Apollo Hermannstadt este situat în centrul istoric al oraşului, acest hotel din Sibiu, în potriveste cu împrejurimile sale medievale. Oaspeţii de la hotelul Apollo Hermannstadt Sibiu se pot plimba prin zona centrul vechi şi admirand arhitectura specifica Evului Mediu. Multe dintre cladiri sunt bine conservate, inclusiv Cetatea fortaretii Sibiului. Există mai multe muzee si locuri de divertisment din oraş; Muzeul Naţional Brukenthal prezintă mai mult de 1.000 de picturi.

Locuri de parcare sunt asigurate pentru oaspeţii care sosesc cu maşina la hotelul Apollo Hermannstadt Sibiu. Cel mai apropiat aeroport important este Aeroportul Internaţional Sibiu.

Există 35 de camere la hotelul Apollo Hermannstadt Sibiu cu aer conditionat, bai, telefoane, acces la internet, mini baruri, seifuri, televizoare, şi ziare. Camere pentru nefumători sunt disponibile.

Oaspeţii apreciază restaurantul sofisticat, care serveşte atât preparate locale cât şi din bucătăria internaţională.Crama medievala stabileşte o atmosfera romantica. Barul este locul ideal pentru a socializa şi de a se bucura de un aperitiv. Personalul Hotelului Apollo Hermannstadt Sibiu este disponibil 24 de ore pe zi. Sunt disponibile două camere bine echipate de conferinţe şi seifuri.


Trasaturile hotelului

General 
Restaurant, Bar / Lounge, mini bar, Televiziune prin cablu / satelit TV.

Activitati 
Baie / Cada.

Servicii 
Recepţie 24 Ore, Sala de conferinte.

Internet
Internetul de mare viteză este disponibil la acest hotel.

Parcari 
Locuri de parcare sunt disponibile la Hotel Apollo Hermannstadt Sibiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu