duminică, 2 octombrie 2011

Hotel Silva Sibiu



Categorie:
Cazare / Hoteluri


Aleea Mihai Eminescu, numarul 1, Sibiu
Sibiu, Romania
Program:
Descrierea locatiei:
Situat în Parcul Sub-Arini, Hotel Silva Sibiu este aproape de transportul public şi de aeroport. Oaspeţii pot juca un joc de tenis la unul din terenurile de tenis din apropiere sau pot face o baie în piscina din apropiere. Hotel Silva Sibiu este la aproximativ 10 minute de centrul istoric al oraşului. Pentru oaspeţii Hotel Silva Sibiu care sosesc cu maşina parcarea este asigurata. Staţia de cale ferată este la trei kilometri, iar Aeroportul Sibiu este la cinci kilometri distanţă.

Unele dintre facilităţile camerelor la Hotel Silva Sibiu includ acces la internet wireless, mini bar, telefon, şi seturi de TV prin satelit. Băile oferă uscătoare de păr şi duşuri.

Această clădire cu trei etaje oferă 44 camere şi 5 apartamente. Un lift este disponibil. Barul de cocktail al Hotel Silva Sibiu este locul ideal pentru a vă relaxa şi bucura de un aperitiv în timp ce restaurantul la faţa locului oferă atât mâncăruri româneşti cat şi din bucataria internaţionala. Restaurantul oferă o terasă la soare sau oaspeţii se pot bucura de aer conditionat in zilele calduroase.

Trasaturile hotelului 

General 
Restaurant, Bar / Lounge, Televiziune prin cablu / satelit TV, Duş.

Servicii 
Lift, Sala de conferinte , Serviciu de spălătorie, telefon direct.

Internet 
Internetul de mare viteză este disponibil la acest hotel.

Parcare 
Parcarea este disponibila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu