duminică, 2 octombrie 2011

Hotel Roberts Sibiu



Categorie:
Cazare / Hoteluri


Strada Charles Darwin, numarul 16-18, Sibiu
Sibiu, Romania
Program:
Descrierea locatiei:
Centrul istoric al oraşului este la doar o scurtă plimbare de la Hotel Roberts Sibiu . Oaspeţii pot admira arhitectura medievala sau închiria biciclete pentru a vedea intregul oras. Munţii înconjoară orasul cu trasee de drumeţii pentru iubitorii de natura. Oraşul se mândreşte cu trei teatre şi Filarmonica de Stat Sibiu. Cu peste 1.000 de picturi, Muzeul Brukenthal este locul perfect pentru a admira opere de arta europene. Aeroportul este, de asemenea aproape. 

Aeroportul Internaţional Sibiu este la doar o mică distanţă de Hotel Roberts Sibiu . Agenţiile de închiriere maşini sunt disponibile în oraş.

Cele 29 de camere de hotel oferă facilităţi precum aer conditionat, birouri de scris, uscătoare de păr, şi televizoare.

Acest hotel vă oferă un restaurant şi un bar, care poate găzdui până la 60 de persoane. Room service este la indemana. Hotel Roberts Sibiu este într-un cadru pitoresc rezidenţial. Internet wireless gratuit este oferit în zonele publice ale hotelului. Tratamente de masaj sunt disponibile. Sala de întâlniri poate găzdui până la 50 de persoane.

Trasaturile hotelului

General 
Serviciu in camera, Restaurant, Aer conditionat, Camere nefumători, Frigider, Televiziune prin cablu / Satelit TV, Uscător, TV, Duş.

Activitati 
Agenţie de turism, Masaj / Centru de frumuseţe.

Servicii 
Lift , Recepţie 24 Ore , Sala de conferinţe, Serviciu de desteptare, săli de întâlnire, Serviciu de spălătorie, telefon direct.

Internet 
Internetul de mare viteză este disponibil la acest hotel.

Parcare 
Hotelul dispune de parcare gratuită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu