duminică, 2 octombrie 2011

Hotel Casa Luxemburg Sibiu



Categorie:
Cazare / Hoteluri


Piata Mica, numarul 16, Sibiu
Sibiu, Romania
Program:
Descrierea locatiei:
Situat în inima oraşului, Hotel Casa Luxemburg Sibiu este potrivit atat pentru călătorii de afaceri cât şi pentru turişti. Printre atracţiile zonei se numără Muzeul Naţional Brukenthal, Piata Huet, şi Cetatea din Sibiu. Oaspeţii se bucura de drumeţii şi ciclism. Staţia de cale ferată şi staţia de autobuz sunt la o plimbare de 10 minute de la Hotel Casa Luxemburg Sibiu .

Camere pentru nefumători sunt disponibile. Camerele de la Hotel Casa Luxemburg Sibiu oferă vederi catre Podul Minciunilor. Wi-Fi gratuit este disponibil şi toate camerele oferă televizoare şi mini bar. Duşuri şi căzi de baie sunt disponibile în băi private.

Acest hotel are o arhitectura în stil baroc şi este una dintre cele mai vechi clădiri din oraş. Hotel Casa Luxemburg Sibiu oferă un mic dejun în fiecare dimineaţă în lounge fara nici o taxă suplimentară. Room service este disponibil şi magazinele hotelului oferă suveniruri şi tricouri. Oaspeţii se pot relaxa şi socializa la barul hoteului sau pot folosi serviciile de internet al centrului de afaceri. Facilităţi de întâlniri şi conferinţe sunt disponibile, iar hotelul are seif. 


Trasaturile hotelului

General 
Bar / Lounge, Camere nefumători, Mini Bar, Televiziune prin cablu / Satelit TV, Uscător, TV.

Activitati 
Agenţie de turism.

Servicii 
Recepţie 24 Ore, Personal poliglot, seif, birou, telefon direct.

Internet 
Internetul de mare viteză este disponibil la acest hotel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu