duminică, 2 octombrie 2011

Fantanita Haiducului Sibiu



Categorie:
Cazare / Hoteluri


Padurea Bradului, DN1, Sibiu-Brasov
Sibiu, Romania
Program:
Descrierea locatiei:

Fantanita Haiducului Sibiu este situat într-un cadru natural de arbori la doar 15 minute distanţă de oraş. Cazinoul este situat la 15 kilometri, iar Muzeul Naţional Brukenthal este la 20 de kilometri. Cetatea Sibiului care dateaza din Evul Mediu încă s-a păstrat. Oaspeţii de la Fantanita Haiducului Sibiu pot ajunge în oraş prin intermediul unui taxi sau prin intermediul unei maşini inchiriate. Aeroportul Internaţional Sibiu oferă legături directe spre mai multe orase europene.

Birourile, uscatoare de par, seif, televizor, mini bar, dusuri, televiziune prin satelit sunt furnizate în toate camerele de la Fantanita Haiducului. Camere pentru nefumători sunt disponibile.

Construit în 1973, acest hotel a fost renovat complet în 2004. Room service este disponibil non-stop şi servicii de spălătorie şi curăţare chimică sunt de asemenea disponibile. Fantanita Haiducului are atât un restaurant cat şi un bar pentru a satisface nevoile tuturor clientilor. Oaspeţii se pot antrena în sala de fitness la faţa locului, juca un meci de tenis, primii un tratament de masaj, sau doar relaxa în saună şi jacuzzi. Facilitatea de conferinţe poate găzdui până la 100 de persoane internetul este disponibil.

Trasaturile hotelului

General 
Serviciu in camera, Restaurant, Bar / Lounge, Camere nefumători, Mini Bar, Televiziune prin cablu / Satelit TV, Uscător.

Activitati 
Sală de fitness.

Servicii 
Sala de conferinţe, seif, săli de întâlnire, Serviciu de spălătorie.

Internet 
Internetul este disponibil.

Parcare 
Parcarea este disponibila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu